Nova vest
Fudbal 0

25.6.2024.

21:22

"Nismo frustrirani"

Selektor francuske fudbalske reprezentacije Didije Dešan izjavio je večeras posle remija (1:1) protiv Poljske da je njegov tim postigao prvi cilj a to je kvalifikacija za osminu finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Izvor: Beta

Tanjug/AP Photo/Hassan Ammar

"Nismo frustrirani, iako je cilj bio da budemo prvi u grupi sa ovim mečom. Za to je trebalo da pobedimo. A pošto nismo, treba prihvatiti realnost", rekao je Dešan novinarima i dodao da treba ceniti šta je učinjeno, a to je ulazak u osminu finala.

Dešan je dodao da je na taj način ostvaren prvi cilj.

Austrija je sa šest bodova prvoplasirana u grupi D, Francuska je druga sa pet bodova. Holandija će kao jedna od najboljih trećeplasiranih sa četiri boda u nokaut fazu.

Poljska je završila takmičenje na turniru u Nemačkoj sa jednim bodom.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
iOS

Španija "nagazila" Apple

Španski regulator (CNMC) objavio je da je otvorio istragu kako bi utvrdio da li je Apple uslovima za programere aplikacija u prodaji u App Store-u kršio propise o ravnopravnoj tržišnoj konkurenciji.

Index

9:45

3 h

Aktuelno

Ovako će se ratovati VIDEO

Novi vid ratovanja uzima maha: Rakete i tenkove zamenila je tastatura, a znanje se zloupotrebljava za nelegalne poslove koji ucenama donose dobru zaradu. Jednom rečju – hakeri.

B92

9:00

3 h

Novo Sport Video Menu