Nova vest
Fudbal 4

24.6.2024.

17:35

Piksi o skladnosti tima: "Čudi me da se ne potuku"

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi pohvalio je timski duh naše reprezentacije na konferenciji za medije pred poslednji duel grupne faze EP sa Danskom (21.00).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

"Ja moje igrače gledam kao tim i od prvoga dana, pre tri godine, forsiramo taj stil ponašanja da je tim taj koji pobeđuje ili gubi. Nekada je nefer govoriti o pojedincima, pa bih se suzdržao. Delujemo organizovano, timski, svaki igrač daje svoj doprinos, nema samoisticanja i individualizma, tako da je tim bio i uvek će biti najvažniji", rekao je Stojković i dodao:

"A da sam zadovoljan njihovim ponašanjem, zajedno smo već mesec dana, to je bilo besprekorno ponašanje. Čudi me da se ne potuku kada su toliko zajedno, to se dešava, ali su moji igrači mnogo fini i nemam primedbu na ponašanje i uopšte u rešavanju obaveza. To nas krasi, možda bi neko voleo da to razbije, ali ne damo se i ne damo da imamo bilo kakvu vrstu problema"

"Orlovi" u duel sa Danskom ulaze sa imperativom pobede, a šta je selektor najavio za taj meč protčitajte u našem blogu.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

12 h

Novo Sport Video Menu