Nova vest
Fudbal 40

24.6.2024.

11:25

Srbin poslao jasnu poruku: "Mi smo Mađarska" VIDEO

Fudbaler reprezentacije Mađarske Miloš Kerkez je u velikoj euforiiji posle pobede u trećem kolu Evropskog prvenstva u Nemačkoj protiv Škotske rezultatom 1:0.

Srđan Novaković
Profimedia

Mađari su do pobede došli u 100. minutu, golom Kevina Čobota, koji ih je ostavio u realnim šansama za prolaz u osminu finala na EURO.

Mnogo je bio srećan srpski fudbaler Miloš Kerkez, koji nastupa za mađarsku reprezentaciju, a to dokazuje i to da je posle utakmice bio pun emocija.

"Mi smo Mađarska! Ponosan sam na sve i svakog ko nam je davao podršku na stadionu i u zemlji. Naš brat (Varga) će biti dobro, jer je jak“, poručio je Kerkez.

Mađarska je grupu A završila na trećem mestu sa tri boda, a da li će nastaviti takmičenje na EURO moraće da sačeka još nekoliko dana kako bi videla rasplet u ostalim grupama, jer od šest četiri reprezentacije će nastaviti da se bori za titulu prvaka Evrope.

Podeli:

Komentari 40

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

2 d

Novo Sport Video Menu