Nova vest
Fudbal 3

22.6.2024.

14:37

Šeško: "Srpski fudbaleri provocirali"

Najbolji igrač Slovenije Benjamin Šeško otkrio je u razgovoru sa novinarima da su se pojedini srpski fudbaleri neprimereno ponašali u finišu meča kada su jurili gol.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Na pitanje slovenačkih novinara "da li je među igračima sve proteklo korektno uprkos visokim tenzijama i emocijama u finišu na obe strane", Šeško je pomenuo da nije baš sve bilo u najboljem redu.

Kaže da je bilo određenih provokacija od strane srpskih fudbalera.

"Mogli ste i sami da vidite da su se stvari počele menjati pred sam kraj - oni su počeli da provociraju kada su shvatili da moraju urgentno da postignu gol i izbegnu poraz. Bilo je tada neprimerenog ponašanja sa njihove strane, ali ne bih da ulazim u detalje. Takođe i zbog toga što takve stvari nisu neoubičajene u fudbalu", stavio je Šeško tačku na ovu temu.

Slovenci su mislima odavno na meču sa Englezima protiv koje bi im čak i remi mogao biti dovoljan za prolaz u osminu finala. 

Ekipa Matjaža Keka ima dva boda posle dva kola, koliko imaju i Danci.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Garaža

Šta ako motor "prokuva"?

Iako znatno ređe nego pre nekoliko decenija, situacije pregrevanja motora su još uvek moguće i često dovode do ozbiljnog kvara.

Index, B92.net

20:50

6 h

Apps

Budite oprezni: "Zli blizanci" vrebaju

Istraživači iz kompanije HUMAN Security otkrili su masovnu prevaru sa oglasima koja koristi stotine aplikacija u Google Play prodavnici koje služe kao mamci.

Informacija.rs

19:30

8 h

Novo Sport Video Menu