Nova vest
Fudbal 68

21.6.2024.

14:45

"Vraćali smo Pavlovića u život"

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi otkrio je da su trojica igrača kolaborala posle meča sa Slovenojom.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

"Pavlović je kolabirao, vraćali smo ga u život, nije mu ništa nego je folirao malo. Zaista je bilo teško, kada su se i Slovenci vraćali rekli su da će se onesvestiti od vrućine. Znači da ni njima nije bilo lako, istrčali smo 111 km/h, malo manje od njih, a znate koji je razlog? Trčali su za loptom", rekao je Piksi.

"Ne postoji ekipa na turniru koju smete da potcenite. Izuzetno se tvrdo igra, kod nas mi se sviđa što smo takmičarski raspoloženi i verujemo do kraja da možemo do pozitivnog rezultata. Moram i da napomenem i da što se tiče statistike, mi smo juče imali 56 odsto lopte. Uputili smo 15 udaraca na gol, napravili smo 540 pasova, od čega 480 tačnih, 200 više nego oni i to govori o dominaciji. Znate koliko centaršuteva je bilo? 33! To govori da želimo da igramo ofanzivno i da ugrožavamo gol protivnika. Bilo bi zabrinjavajuće da smo mi tim koji ne šutne na gol, recimo u Podgorici gde smo pobedili bez šuta, što je zabrinjavajuće. Ovi brojevi idu u prilog tome da možemo biti ponosni na momke da žele da se bore i taj moralno-voljni momenat je na visokom nivou. Na to ako dodate jednu situaciju da je igrano u 15 časova, da su dvojica-trojica kolabirala, onda znate koliko je bilo teško vratiti se", dodao je selektor.

Pročitajte još:

Podeli:

Komentari 68

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Visoki napon

Ovo su najbolji električni automobili

Američka potrošačka organizacija Consumer Reports testirala je gotovo 50 električnih automobila tokom prošle godine, a sada su izdvojili 14 za koje misle da su barem malo bolji od svih ostalih.

Revijahak, B92

11:50

5 h

Novo Sport Video Menu