Nova vest
Fudbal 3

20.6.2024.

17:46

"Srbija ima sjajne igrače, ali je jedna mala Slovenija tek u 96. minutu primila gol"

Timi Maks Elšnik, fudbaler Slovenije, nije krio razočaranje nakon kasnog gola koji je Srbija postigla u međusobnom duelu na Evropskom prvenstvu (1:1).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Luka Jović je u 96. minutu doneo "orlovima" prvi bod u grupi C, a možda bi bilo drugačije da je asistent kod gola Slovenije Elšnik bio precizniji u prvom poluvremenu kada je pogodio stativu.

"Srceparajuće! Primili smo gol u poslednjim sekundama, posle toga se više nije igralo uopšte. Kao da je nešto protiv nas na ovom prvenstvu. Šeškova stativa protiv Danske, moja protiv Srbije. Teško nam je, imali smo osminu finala, a sada idemo na najvećeg favorita Engleske. Videćemo", rekao je Elšnik i dodao:

"Srbija ima sjajne igrače, ali je jedna mala Slovenija tek u 96. minutu primila gol od njih i tako su izbegli poraz. To nešto govori."

Upitan je i za predstojeći duel sa Džudom Belingemom?

"Ne zanima me Belingem u ovom trenutku. Veliki je igrač, ali ima još pet dana do te utakmice sa Engleskom", zaključio je Elšnik.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

2 d

iOS

Apple se muči

Prema najnovijem istraživanju Consumer Intelligence Research Partnersa (CIRP), najnoviji modeli iPhone-a nisu zadovoljili očekivanja na tržištu.

Index

8:15

1 h

Novo Sport Video Menu