Nova vest
Fudbal 0

20.6.2024.

9:36

Stojanović: "Očekujem provokacije sa obe strane"

Bivši strateg Crvene zvezde Slaviša Stojanović dao je svoju najavu utakmice Srbije i Slovenije koja se igra u Minhenu u sklopu drugog kola grupe C na Evropskom prvenstvu.

Srđan Novaković
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Stojanović ocenjuje da će ovaj meč biti znatno drugačiji nego prethodni, koji su obilovali golovima i bili zanimljivi u tom smislu.

"Ovo će biti prvi međusobni meč koji će biti ili ne biti. Onaj 2000. protiv Jugoslavije bio je uvodni meč Eura, ali ovaj donosi mnogo. Možemo da očekujemo dosta nervoze sa obe strane, možda i neke provokacije svakako budu interesantne", kaže Stojanović.

Stojanović smatra da je ovaj meč podvučen kao možda čak i odlučujući sa obe strane.

"Ovo je prvi međusobni meč za oboje u ovakvoj poziciji. Ali već pre prvenstva se znalo da će ova utakmica biti ključna i jedni i drugi misle da mogu da dođu do tri boda i sigurno gledaju na to sa optimizmom".

Bivši trener Zvezde nije hteo da su upušta u komentare oko situacije u vezi Dušana Tadića, koji nije bio zadovoljan time što nije počeo utakmicu protiv Engleske.

"To su stvari koje se nameću, ali nije na meni da ih komentarišem. Ali bio sam siguran da će sigurno rešiti, jer je utakmica sa Slovenijom preveliki ulog da bi se pomenuta situacija proslavila ili nešto slično. Složili su se, našli rešenje i očekujem da će Tadić sutra početi meč", smatra Stojanović.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

8 h

Novo Sport Video Menu