Nova vest
Fudbal 24

19.6.2024.

19:40

UEFA sprema drakonske kazne za Hrvate i Albance? VIDEO

Evropska kuća fudbala (UEFA) navodno je spremna da ozbiljno kazni reprezentacije Hrvatske i Albanije zbog dešavanja na njihovom meču na Evropskom prvenstvu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Hrvatska i Albanija su u uzbudljivom meču grupe B odigrali nerešeno u uzbudljivom duelu (2:2) i tako zakomplikovali svoju takmičarsku sudbinu, ali bi to uskoro mogao da bude njihov najmanji problem.

Kako "Kurir" saznaje, pozivajući se na neimenovane bliske izvore UEFA, upravljajuće telo je spremno da im izrekne "ogromnu novčanu kazna, ali i restrikcije za njihove navijače kako do kraja EURO, tako i na narednim mečevima".

Razlog su povici koji su se čuli sa tribina u Hamburgu. "Ubi Srbina" i "Srbi na vrbe" uzvikivali su zajedno hrvatski i albanski navijači.

Njihovu situaciju otežava činjenica da im ovo nije ni prvi prekršaj na kontinentalnoj smotri, kako su i posle prvih utakmica kažnjavani.

Podeli:

Komentari 24

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Testovi

Test: Kia Sportage – hrabar iskorak

U koncernu Kia-Hyundai, Kia je bila konzervativniji brat koji je igrao na sigurnu kartu. A, onda je došao novi Sportage i pokazao da je vreme da se napravi veliki iskorak napred.

Auto magazin/Armen Derbogosijan

14:00

14 h

Novo Sport Video Menu