Nova vest
Fudbal 0

19.6.2024.

20:18

Dobre vesti za Francuze – Mbape trenirao VIDEO

Kapiten francuske fudbalske reprezentacije Kilijan Mbape, koji je slomio nos na prvom meču svog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, trenirao je danas odvojeno od ostatka ekip.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Dva dana pre utakmice Francuska-Holandija u Lajpcigu, Mbape se pojavio na treningu Plavih sa zavojem i trenira odvojeno sa posebnim trenerom.

Kapiten Plavih je slomio nos u ponedeljak na prvoj utakmici Francuske protiv Austrije u Diseldorfu. Mbapeu je odmah ukazana pomoć, dok su lekari rekli da za sada neće biti operisan i da je moguće da se pojavi na terenu sa posebnom zaštitnom maskom.

Mbape je danas na Instagramu napisao "Bez rizika nema pobede", što su neki korisnici interneta protumačili da će se vratiti na teren.

Utakmica Francuska-Holandija na programu je u petak od 21.00.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

8 h

Aktuelno

Huawei više ne ćuti

Prošlog avgusta, Huawei je šokirao tehnološku javnost čipom koji je pokretao njihov Mate 60 Pro model. Sada, odlučili su da se više ni ne kriju.

PhoneArena

19:15

5 h

Novo Sport Video Menu