Nova vest
Fudbal 1

19.6.2024.

8:22

"Francuzi su i bez Mbapea dobri"

Golman holandske fudbalske reprezentacije Bart Verbrugen pohvalio je ofanzivni potencijal francuske reperezentacije, pohvalio je ofanzivni potencijal francuske reperezentacije.

Izvor: Beta

Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

On je to rekao uz uverenje da se neće drugačije pristupiti meču čak ni u odsustvu francuskog kapitena Kilijana Mbapea, preneo je francuski sportski list Ekip .

Verbrugen je komentarisao mogućnost da Mbape, koji je juče slomio nos na utakmici prvog kola Evropskog prvenstva u Nemačkoj, ne bude na utakmici Holandija-Francuska u petak.

Mbape je povređen tokom meča Francuska-Austrija.

Holandski golman je rekao da njegov tim ipak ostaje oprezan.

"Francuzi imaju mnogo drugih dobrih napadača i to je veoma dobar tim. Ali se mi nikoga ne plašimo, pa da li je on (Mbape) tu ili nije, nema veze", rekao je Verbrugen.

Verbrugen je inače primio dva gola od Mbapea u kvalifikacionoj utakmici kada je Francuska pobedila u Amsterdamu u oktobru 2023. godine.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

8 h

Aktuelno

Huawei više ne ćuti

Prošlog avgusta, Huawei je šokirao tehnološku javnost čipom koji je pokretao njihov Mate 60 Pro model. Sada, odlučili su da se više ni ne kriju.

PhoneArena

19:15

6 h

Novo Sport Video Menu