Nova vest
Fudbal 0

4.6.2024.

16:30

Uvertira za EURO 2024 i fudbalski spektakl na Adi

Kompanija Hisense, zvanični globalni partner UEFA EURO 2024TM, 1. juna na Adi je po treći put organizovala Hisense cup.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Hisense

Ovo takmičenje, koje okuplja rekreativce iz cele Srbije, a koji su pri tom i prodajni partneri kompanije, pravi je uvod u predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Hisense Cup 2024 na Adu je doveo čak 128 prodavaca, raspoređenih u 16 timova. Tu su bili EWE COMP, GIGATRON, TEHNOMANIJA, DELTA TERM, SPEKTAR, Hisense Gorenje Studio, TEHNOMEDIA, TRI O, EMMEZETA, DONIĆ, METALAC, PBD Union, SHOPPSTER, Tri B, DR TECHNO i USPON ČAČAK.

Ekipe su bile podeljene u četiri grupe, a po dve najbolje su išle dalje u četvrtfinale. U napetom turnirskom sistemu, ali uvek fer plej, u velikom finalu ekipa TEHNOMANIJA pobedila je EMEZZETA tim 2:0. Hisense Srbija je pobednike turnira nagradio sa osam ulaznica za utakmicu Srbija-Engleska, koja se igra 16. juna u Gelzenkirhenu u Nemačkoj.

I ove godine atrakcija ovogodišnjeg Hisense Cup-a je bio medijski turnir novinara iz desetak najvećih sportskih redakcija u Srbiji. Novinari su, poput svojih kolega prodavaca, demonstrirali borbenost i uveličali ovaj sjajan događaj u odličnoj fudbalskoj atmosferi.

Hisense
Evropski šampionat u brojkama

Inače, Šampionat Starog kontinenta organizuje se 17. put, a Srbija je jedna od 24 reprezentacije koje će ove godine učestvovati u njegovoj završnici. Naša zemlja na Evropskom prvenstvu u fudbalu učestvuje posle 24 godine odsustva i nalazi se u Grupi C, sa Slovenijom, Engleskom i Danskom.

Nemačka je domaćin posle čak 36 godina, a do sada je najviše puta učestvovala na ovom takmičenju. Novčani fond koji će učesnici i pobednici podeliti iznosi 331 milion evra. Desetina  tog iznosa uložena je u održivost i ekologiju, pa će UEFA EURO 2024TM biti „najzeleniji“ šampionat Evrope do sada.

BEYOND GLORY i svetski vrh

Hisense trenutno sprovodi svoju BEYOND GLORY UEFA EURO 2024TM kampanju u okviru koje se promovišu vrhunski modeli televizora, klima uređaja i bele tehnike. Svi zaljubljenici u fudbal i strastveni navijači imaju priliku da na jednom od najboljih ULED televizora prate sve utakmice na najbolji način do sada! Od maja ove godine dostupan je i Model Hisense Mini-LED Smart TV od čak 100 inča. Ovaj Hisense TV dočarava stadionsku atmosferu - kod kuće. Svaki kadar pojačava se AI tehnologijom i čini da gledaoci uživaju u prenosu kao da su na utakmici.

Što se tiče kompanije Hisense, i ona beleži sjajne rezultate. Prema obimu isporuke za 2023. i u prvom tromesečju 2024. godine, Hisense je svetski broj dva TV proizvođač i globalni broj jedan u segmentu televizora od 100 inča. Kompanija posluje u više od 160 zemalja širom sveta, a Hisense portfolio objedinjuje multimedijalne uređaje sa fokusom na pametne televizore, i premijum kućne aparate.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

5 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

Beta

13:20

5 h

Aktuelno

AI i matematika na ratnoj nozi

Istraživači su otkrili da AI ima problema sa rešavanjem matematičkih tadataka, što pokazuje koliko je nova tehnologija u raskoraku sa mogućnostima procesiranja iz prošlosti.

Njujork tajms

12:30

6 h

Novo Sport Video Menu