Nova vest
Fudbal 10

26.5.2024.

8:45

Tenzije u Grčkoj – najbolju sutkinju Evrope policija evakuisala posle finala Kupa

Pobeda Panatinaikosa nad Arisom u finalu grčkog Kupa (1:0) protekla je u senci tenzija koje su eskalirale po završetku meča zbog čega je policija morala da evakuiše sutkinju Stefani Frapar sa terena.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANDY RAIN

Francuskinja se našla pod udarom igrača i predstavnika solunskog kluba, koji su je optužili za krađu, pošto je podelila dva žuta kartona igračima tog tima.

Prethodno, pokazala je jedan crveni i igraču Panatinaikosa (Kocirasu u 51. minutu).

U 65. je isključila Daridu zbog grubog prekršaja (iz Arisa grme da je prestrogo), dala mu je drugi žuti karton, a samo šest minuta kasnije poslala je van terena i Žulesa, pošto mu je pokazala direktan crveni karton zbog oštrog nasrtaja na igrača Panatinaikosa.

Zbog brojnih prekida meč je produžen skoro deset minuta i upravo je duboko u nadoknadi vremena atinski tim došao do gola i do trijumfa u Kupu, drugog u poslednje tri sezone (jedan im doneo srpski trener Ivan Jovanović).

Strelac je bio Jorgos Vajanidis.

Meč je inače odigran bez prisustva navijača na stadonu u Volosu.

Najvažnije mečeve grčkog prvenstva već godinama sude strani arbitri, to je dogovor najvećih klubova, ali će nakon nemilih scena u finalu Kupa čelnici lige sasvim sigurno postaviti pitanje o opravdanosti takvog stava velike četvorke tamošnjeg fudbala (Olimpijakos, Panatinaikos, PAOK, Aris). 

Aris se posle finala oglasio kratkom i jasnom porukom "krađa", ispod koje je bial fotografija Stefani Prapar.



 

Podeli:

Komentari 10

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 10

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

16 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

18 h

Novo Sport Video Menu