Nova vest
Fudbal 7

23.4.2024.

12:20

Vlahović umesto Mbapea – "Prvo da osvojim trofej sa Juventusom"

Srpski napadač za francuske medije govorio je o glasinama da ga PSŽ vidi kao zamenu za Kilijana Mbapea.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Izvesno je da će najbolji igrač Parižana na leto napustiti klub i pojačati madridski Real, i to je manje-više gotova stvar, ali je nepoznanica kako će prvak Francuske nadomestiti njegov odlazak.

Biće, naravno, teško, gotovo nemoguće nadoknaditi odlazak takvog igrača ali PSŽ ima ideju ko bi to mogao da bude.

U Parizu, navodno, vide i Vlahovića kao jednu od alternativa Mbapeu.

"Čuo sam i čitao sam te transfer glasine, ali ne znam ništa o tome. Ne interesuju me. Sve o čemu mislim je kako da se što bolje pripremim za narednu sezonu. Imam još dve godine ugovora sa Juventusom i srećan sam ovde", odgovara Vlahović.

Pe odlaska iz Juventusa voleo bi, kaže, da osvojio i neki trofej.

"Želim da osvojim nešto važno sa Juventusom, a posle ćemo videti, razgovaraćemo o tome. Mbape je najbolji igrač na svetu u ovom trenutku. Sa 25 godina osvojio je skoro sve, postigao 40 golova za reprezentaciju. To je enormno velika stvar".

PSŽ je označio Vlahovića kao naredno veliko pojačanje jer je profil igrača koji je najbliži Mbapeovim kvalitetima: radan, posvećen, teži stalnom individualnom napredovanju, timski igrač. Brz, snažan, efikasan. 

"Prošle sezone nisam bio fizički najsprmniji, ali sam ove godine dobar. Postigao sam 16 golova do sada, mada sam mogao i više. Uvek želim više i težim da postanem igrač kojeg bi svaki tim poželeo. Nije mi cilj da igram samo da bih zaradio novac. Povrh svega, napadač je važan za tim, jer ako on igra dobro i tim igra dobro".


 

Podeli:

Komentari 7

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu