Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.12.2023.

21:44

Postekoglu: Valjda smo prešli na drugu stranu

Menadžer Totenhema Angelos Postekoglu izjavio je večeras u Londonu da je zadovoljan igrom i pobedom na meču protiv Njukasla u 16. kolu Premijer lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Postekoglu: Valjda smo prešli na drugu stranu
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Totenhem je ranije večeras na svom terenu savladao Njukasl rezultatom 4:1.

"Mislim da je danas naša igra bila odlična na svim nivoima. Izgledali smo veoma dobro i bili smo odlučno u poslednjoj trećini terena. Napravili smo mnogo šansi i uspeli da svedemo prilike rivala na minimum i momci su za to nagrađeni", rekao je Postekoglu.

On je posebno pohvalio Rišarlisona, koji je postigao dva gola na meču protiv Njukasla.

"Rišarlison je bio važan za nas i na početku godine, a tada nije bio potpuno spreman. Sada se vratio, odigrao je 70 minuta. Mislim da je danas bio veoma dobar, završavao je posao, ali je takođe radio naporno i dobro i za tim. Veoma dobar meč", naveo je menadžer Totenhema.

Postekoglu je istakao da je njegov tim zapao u probleme kada je Totenhem ostao bez nekoliko ključnih igrača.

"Nije nam bilo lako i nisam bio strog prema momcima, ali nisam dozvolio ni da se traže izgovori i kompromisi. Ali, danas sam možda bio malo stroži, jer je Njukasl tim koji je, što se tiče povreda, na istim mukama kao i mi. Tako vam je to u ovoj ligi, ostaneš bez jednog ili dva igrača i lako možeš da se poklizneš. Prošli smo kroz težak period, nadam se da će biti bolje, valjda smo prešli na drugu stranu", zaključio je Postekoglu.

Totenhem je peti na tabeli Premijer lige sa 30 bodova, a u narednom kolu gostovaće Notingem Forestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu