Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.12.2023.

20:30

Ivić jesenji prvak u Rusiji – duo Krasnodara kao Trent i Origi VIDEO

Fudbaleri Krasnodara jesenji su šampioni Rusije.

Izvor:

Autor:

Ivić jesenji prvak u Rusiji – duo Krasnodara kao Trent i Origi VIDEO
Foto: Profimedia

Timu koji sa klupe predvodi Vladimir Ivić je pred poslednje kolo bila potrebna pobeda protiv moskovskog CSKA i do toga su i došli minimalnim rezultatom.

Jedini gol postigao je Krivcov u 90. minutu na asistenciju Spertsjana, u meču u kom nisu imali mnogo prilika.

Duo Krasnodara je kombinovao u stilu Trenta Aleksandera Arnolda i Divoka Origija u polufinalu Lige šampiona protiv Barselone 2019. godine.

Spertsjan je centriaro nisko i na pogrešnoj nozi uhvatio odbranu tima iz prestonice. Svestan situacije je bio Krivcov koji je preciznim udarcem matirao Igora Akinfejeva.

Kada je reč o srpskim fudbalerima, za CSKA su meč u startnih 11 započeli Milan Gajić i Saša Zdjelar, dok je kod protivnika meč sa klupe gledao Mihajlo Banjac.

Krasnodar će prvi biti sve do marta kada će početi drugi deo sezone. Trenutno imaju dva boda više od drugoplasiranog Zenita.

Ako bi do kraja ostalo na tom mestu bio bi to istorijski uspeh s obzirom na to da Krasnodar nikada nije bio šampion Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu