Nova vest
Fudbal

Subota, 09.12.2023.

21:38

Arteta o poništenom golu: Meni je sve očigledno

Fudbaleri Arsenala poraženi su na gostovanju Aston Vili sa 1:0.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Arteta o poništenom golu: Meni je sve očigledno
Foto: Profimedia

Strelac tog jedinog gola bio je Džon Mekgin u sedmom minutu susreta, a gosti iz Londona su u 90. postigli gol preko Kaija Haverca.

Međutim, radost im je bila uzaludna jer je posle gledanja VAR snimka sudija Džared Džilet poništio gol zbog igranja rukom.

Nije se ovog puta Mikel Arteta dao upustiti u priču o suđenju, zbog čega je već bio kažnjavan. On je zbog tri žuta kartona bio pod suspenzijom, pa je meč gledao sa tribina.

Na pitanje šta misli o odluci sudije da poništi gol, i da ne dosudi penal posle starta nad Žezusom, samo je kratko rekao:

"Za mene je sve jasno i očigledno".

Kada je reč o samoj utakmici, smatra da je njegov tim trebalo da pobedi.

"Nisam zadovoljan rezultatom. Ponosan sam na to kako je moj tim igrao protov ovog tima na ovom stadionu. Zaslužili smo da pobedimo, ali morate da budete bolji pred golom i da stvari idu na ruku vama. Nije bilo dobro to što lopta nije htela u gol. Posebno smo u drugom delu izgubili pomalo kontrolu, lako gubili loptu, išli prebrzo u napad, jer je trebalo loptu ubaciti u pravi čas između njihovih linija, tu smo mogli da budemo bolji", kaže Arteta.

Pohvalio je protivnički tim.

"Tu su, u vrhu i uz taj rekord kod kuće potpuno zaslužuju da budu visoko. Kada dobijete toliko mečeva kod kuće, zaslužujete pohvale", poručio je menadžer Arsenala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu