Nova vest
Fudbal

Subota, 09.12.2023.

19:40

"Bruno je namerno dobio karton, da ne igra protiv Liverpula"

Fudbaleri Mančester junajteda u narednom kolu Premijer lige gostuju Liverpulu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Foto: Profimedia

Meč na Enfildu igra se 17. decembra, a ekipa sa Old Traforda biće dodatno oslabljena.

Medveđu uslugu svom timu učinio je kapiten Bruno Fernandeš.

On je u 84. minutu susreta sa Bornmutom zbog prigovora zaradio peti žuti karton u sezoni i zbog toga će morati da preskoči duel sa velikim rivalom.

Komentatori BeIN Sports smatraju da je Portugalac namerno zaradio karton kako ne bi igrao protiv izabranika Jirgena Klopa.

"Njegova sećanja na Enfild prošle godine (7:0) nisu lepa. Imao je užasan meč, težak period za njega. Ako me pitate, da li je kapiten Mančester junajteda na šest minuta pre kraja namerno dobio karton kako ne bi bio dostupan za taj meč, onda kažem 'nadam se da nije'. Nadam se. Bio bih užasnut da igrač uradi tako nešto", rekao je Endi Grej.

Njegov kolega Ričard Kiz smatra drugačije.

"Ne mogu da razmišljam o drugom scenariju, jer dao bih mu prostora da se izvuče i da kaže da je tako nešto uradio u vrelini momenta. Ali nije bio takav momenat. Mislim da je znao da će dobiti karton i propustiti naredni meč i to je za mene suma svega. On nije kapiten, nije lider. Njegova pozicija je dovođena u pitanje cele sezone od strane bivšeg kapitena, Roja Kina", zaključio je Kiz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu