Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.12.2023.

15:55

Piksi dobitnik "Zlatne lopte"

Dragan Stojković Piksi, Aleksandar Mitrović i Violeta Slović, dobitnici su tradicionalnog priznanja Zlatne lopte FSS za 2023. godinu

Izvor:

Autor:

Piksi dobitnik
Foto: FSS

Odbor za hitna pitanja FSS, na predlog Stručnog odbora čiji je predsednik Stanislav Karasi, je odlučio da laureati ove godine budu selektor muške A reprezentacije, najbolji strelac našeg nacionalnog tima svih vremena i kapiten ženskog A tima.

Dragan Stojković četvrti put u karijeri osvaja priznanje za najboljeg trenera u svojoj zemlji (2016, 2021, 2022, 2023), dok je Aleksandar Mitrović po treći put najbolji fudbaler Srbije (2018, 2022, 2023).
Violeta Slović je i ove godine potvrdila klasu i bila oslonac tima selektora Zečevića u najvažnijim mečevima ženske reprezentacije Srbije, a ovo joj je drugo priznanje posle 2019. godine kada je Fudbalski savez Srbije prvi put uveo izbor najboljih i u ženskoj konkurenciji. Trofeji će laureatima biti uručeni 29. decembra na svečanom Novogodišnjem koktelu u Kristalnoj dvorani hotela Hajat. Tom prilikom biće promovisana i nova aplikacija Fudbalskog saveza Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu