Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.12.2023.

11:33

Nikolićeva golčina u stilu Mihe – prvenac na Kipru u srpskom derbiju VIDEO

Srpski fudbaler Veljko Nikolić postigao je svoj prvi pogodak u dresu kiparskog Arisa iz Limasola.

Izvor:

Autor:

Nikolićeva golčina u stilu Mihe – prvenac na Kipru u srpskom derbiju VIDEO
Foto: Profimedia

Mladi vezista je u meču 13. kola i derbiju protiv gradskog rivala AEL-a postigao četvrti i poslednji gol na meču (4:0) u 88. minutu.

Nikolić je sa velike udaljenosti namestio loptu posle prekida i uputio izuzetno precizan udarac koji je završio u gornjem levom uglu protivnika.

Bio je to duel Slobodana Uroševića i Nikolića sa jedne, odnosno Slobodana Medojevića i Slavoljuba Srnića sa druge strane.

Pogodak nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde je proglašen za najbolji u proteklom kolu kiparskog šampionata, čiji je lider upravo Aris koji deli prvo mesto sa Apoelom i Pafosom.

Nikolić je veliki razlog dobrih igara Arisa ove sezone. Odigrao je već 13 utakmica, postigao jedan gol i ima i asistenciju na svom kontu.

Podsetimo, on je ovog leta stigao na Kipar iz Crvene zvezde gde je odigrao 82 meča i imao po 10 golova i asistencija od kako je postao profesionalac 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu