Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.12.2023.

17:25

Užasna ispovest Luisa Suaresa: Sin me zove na fudbal, a mene svaki korak boli

Proslavljeni urugvajski napadač Luis Suares ispričao je kako provodi poslednje dane kao aktivni fudbaler.

Izvor: B92

Autor:B92

Užasna ispovest Luisa Suaresa: Sin me zove na fudbal, a mene svaki korak boli
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Bivši as Barselone i Atletiko Madrida je do nedelje uveče igrao za Gremio, ali se oprostio od tog dresa u meču protiv Vasko da Game.

Čak je u poslednjem meču dao gol za minimalan trijumf svog tima.

Međutim, završio je tu epizodu i, makar je bilo najavljeno, da će se preseliti u Majami kod Lionela Mesija u Inter.

Međutim, kako je otkrio Suares, on praktično jedva hoda bez lekova i injekcija, te je pravo pitanje hoće li moći da nastavi karijeru.

"Dan pre svake utakmice moram da popijem tri pilule i nekoliko sati pre da dobijem i injekciju. Ako ne uradim tako, ne mogu da igram. Moram da mislim o tome da za pet godina možda neću biti u stanju da odigram ni partiju fudbala sa prijateljima. Istina je da su mi prvi koraci svakog jutra veoma, veoma bolni. Svako ko me vidi pomisli da je nemoguće da igram fudbal. Moj sin me stalno zove da igramo, a ja jednostavno ne mogu", otkrio je Luis Suarez.

Naredni dani daće odgovor da li će proslavljeni Urugvajac smoći snage da odigra još makar jednu sezonu ili će definitivno završiti igračku karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu