Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.12.2023.

14:45

Golman Lečea junak – izborio penal za remi u 100. minutu VIDEO

Fudbaleri Lečea i Bolonje odigrali su krajnje uzbudljivih 1:1 u meču 14. kola Serije A.

Izvor: B92

Autor:B92

Golman Lečea junak – izborio penal za remi u 100. minutu VIDEO
Foto: Profimedia

Utakmica na stadionu "Via del Mare" trajala je 101. minut i upravo je u pretposlednjem minutu nadoknade vremena domaći tim pronašao spas preko strelca Pikolija.

Rezervista domaćih, koji je u drugom poluvremenu zamenio Nikolu Krstovića, udarcem sa "bele tačke" poravnao je rezultat i doneo sedmi remi svom timu ove sezone.

Prethodno, prekršaj u kaznenom prostoru gostiju iznudio je golman Lečea Falkone koji je dotrčao do kaznenog prostora Bolonje gde je "glumio" napadača..

Nakon VAR pregleda, utvrđeno je da je upravo on fauliran pa su domaći dobili priliku iz jedanaesterca.

Gosti su inače vodili od 68. minuta golom Grka Haralamposa Likojanisa.

Kako je meč ušao duboko u nadoknadu vremena, delovalo je da Bolonja može sačuvati minimalno vođstvo međutim posrećilo se domaćem timu posle velikog pritiska i već opisane situacije pred golom.

Remi je inače i najučestaliji ishod i mečeva ekipe koju predvodi Tijago Mota, mada je ovog puta sasvim malo nedostajalo da Bolonja uzme sve bodove i poravna se sa Napolijem na četvrtoj poziciji Serije A.

Ovakav rezultat na kraju ne baca senku na dosadašnje rezultate gostiju koji igraju sjajno pod palicom nekadašnjeg fudbalera Intera - ove sezone imaju samo dva poraza.

Пласман обезедио Sofascore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu