Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.12.2023.

13:40

Prekid u Španiji: Gudelj se ponovo srušio na terenu! VIDEO

Srpski fudbaler i član Kordobe Dragiša Gudelj ponovo se srušio na terenu tokom prvenstvenog susreta treće španske lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Prekid u Španiji: Gudelj se ponovo srušio na terenu! VIDEO
Foto: Profimedia

Na gostovanju Melili, srpski defanzivac je doživeo srčani zastoj posle nepunih pola sata igre, nakon čega mu je ukazana medicinska pomoć.

Gudelj je odmah izašao iz igre, a prema rečima, španskih medija, aparat "ICD" (Implatabilni kardioverter defibrilator) mu je ovog puta spasio život.

To je drugi put u jako kratkom vremenskom periodu da mu se dešava isto, nakon što je u martu ove godine doživeo srčani zastoj u 13. minutu utakmice protiv Rasing Ferola.

Srećom, posle brze intervencije lekara, osvestio se, ali je lekarski tim odlučio da ga hitno prebaci u bolnicu. Tada mu je i ugrađen specijalni aparat.

Brat srpskog reprezentativca Nemanje se oporavio od toga i odlučio da nastavi karijeru, što nas dovodi do ovog trenutka.

"Ceo svet stane kada vam kažu da vam je srce stalo na tri i po minuta. U tim trenucima nisam bio svestan šta se događa. Meni se činilo kao da je trajalo sekund. Želeo sam da nastavim da igram, nisam hteo da ostavim ekipu na cedilu", objasnio je Dragiša kako se osećao tada.

Inače, Dragiša Gudelj, je od leta 2022. član ekipe Kordobe. Tokom karijere nosio je i dresove Kadisa, Vitorije Gimaraeš U Portugalu, te švajcarskog Volena, a bio je i u Ajaksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu