Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.11.2023.

09:26

Junak Jang Bojsa: Ostvarenje sna

Strelac drugog gola za Jang Bojs protiv Crvene zvezde Levin Blum (22) izjavio je da se oseća sjajno zbog svoje partije, zbog gola i zbog pobede.

Izvor: B92

Autor:B92

Junak Jang Bojsa: Ostvarenje sna
Foto: EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Blum je pogodio mrežu Glazera u 29. minutu i tada već postavio konačan rezultat mada je u nastavku bilo velikih prilika na obe strane.

Šampion Švajcarske je tako obezbedio proleće u Evropi, a Zvezdu poslao na odmor od evropskih takmičenja do naredne sezone.

"Sve je ovo bilo preemotivno za mene, neverovatan je osećaj pobediti ovde. Zaista sjajno", blistao je posle meča Blum koji je proglašen i za igrača utakmice.

Gol koji je dao Zvezdi nakon što je ostavljen potpuno sam u kaznenom prostoru, da bira gde će da gađa, bio mu je treći u karijeri i prvi u Ligi šampiona - definitivno najvažniji do sada.

"To mi je uvek bio san (gol u Ligi šampiona). Treće mesto, Liga Evrope - sjajno! "Prezimećemo u Evropi i igraćemo je posle Nove godine"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu