Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.11.2023.

23:50

Mijailović: Možemo da pobedimo Siti VIDEO

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović sumirao je utiske nakon eliminacije njegovog tima iz evropskih takmičenja.

Izvor:

Autor:

Mijailović: Možemo da pobedimo Siti VIDEO
EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Zvezda se porazom u Bernu protiv Jang Bojsa (2:0) oprostila i od Lige Evrope i ostaje joj još samo revanš meč protiv Sitija.

Posle poraza na "Etihadu", tim Pepa Gvardiole dolazi u Beograd, a popularni Mićko je najavio da će njegovi saigrači i on ići na pobedu u tom duelu

"Sigurno da nam je svima preteško zbog ovog poraza, ne znam šta bih drugo rekao. Moraćemo da se dignemo i odigramo tu zadnju utakmicu što bolje možemo. Možemo da pobedimo pored naših navijača koji će sigurno doći da nas podrže. Daćemo sigurno svoj maksimum u toj poslednjoj utakmici", rekao je Mijailović.

Imala je Zvezda i svoje šanse.

"Mislim da nismo nadigrani. Pogotovo na početku utakmice smo imali par šansi dobrih, obično kad ne daš, pogotovo na ovom nivou kad ne iskoristiš, bude neka kazna. To nam se desilo danas. Pokušavali smo da se vratimo u igru, nismo uspeli", dodao je Zvezdin vezista.

Drugima je prepustio da sude da li je Jang Bojs dobio bitku na sredini terena.

"Ne znam šta bih rekao. Trudili smo se svi, analiziraćemo. Ne bih da se mešam. Momci su dali maksimum. Okrećemo se dalje, moramo da se podignemo kako znamo i umemo", zaključio je Mijailović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu