Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.09.2023.

08:45

Trebalo je da bude budućnost Junajteda, sada ne sme ni u klupsku menzu

Mančester junajted zabranio je ulazak Džejdonu Sanču u sve klupske prostorije koje koristi prva ekipa kluba, uključujući i menzu u kojoj ekipa jede.

Izvor: B92

Autor:B92

Trebalo je da bude budućnost Junajteda, sada ne sme ni u klupsku menzu
Foto: Profimedia

To je nov udarac za 23-godišnjeg engleskog reprezentativca, koji je u sukobu sa menadžerom Erikom ten Hagom.

Junajted je Sanča doveo pre dve godine iz Borusije Dortmund u transferu vrednom 85 miliona evra i vezao ga ugovorom do leta 2026. godine.

Trebao je biti dugoročno ješenje kluba na poziciji levog krila i jedan od nosilaca igre u borbi za trofeje, ali danas je tek u poziciji posrnule zvezde koja trenira s igračima iz klupske akademije.

Kritikovao menadžera na "tviteru"

Sančo se našao u ovoj situaciji našao nakon što je putem društvenih mreža optužio Ten Haga da laže kad ga proziva zbog nezalaganja na treninzima.

Nakon toga se Sančo oglasio na društvenim mrežama kako bi ponudio svoju stranu priče pa je poručio da je njegov rad na treningu od prvog dana prikladan i zadovoljavajući te da Ten Hag od njega pravi žrtvenog jarca.

Engleski mediji tvrde da bi izvinjenje popravilo njegov status, što su mu savetovali i saigrači Markus Rašford, Hari Megvajer i Luk Šou, ali iako je obrisao "tvit" u kojem se usprotivio Ten Hagu, izvinjenje nije ponudio i njegova se situacija nastavila pogoršavati.

"Od njega zavisi"

Čak je i menadžer Junajteda nedavno izjavio da nije siguran da li će Sančo ikad više zaigrati za njegovu ekipu.

"On u ovom trenutku nije bitan, jer ne može da doprinese. Od njega zavisi"
, rekao je Ten Hag.

Sančo je za Junajted odigrao 82 utakmice na kojima je postigao 12 golova uz 6 asistencija, što je daleko od očekivanog od igrača plaćenog 85 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu