Nova vest
Fudbal

Subota, 15.10.2022.

17:15

Mesi: Plaše me povrede pred Mundijal

Lionel Mesi je nedavno najavio da će mu Mundijal u Kataru biti poslednji u karijeri.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Mesi: Plaše me povrede pred Mundijal
Foto: Profimedia

Osvajanje Svetskog kupa je jedna od najvećih želja sjajnog fudbalera, 2014. bio je blizu toga, tako da ima samo još jednu priliku.

Ipak, Mesi je na nešto više od mesec dana pre početka takmičenja, priznao da pomalo strahuje da se ne povredi.

Paulo Dibala i Anhel di Marija su se nedavno povredili, dok je Mesi propustio dva poslednja dva meča za Pari Sen Žermen zbog problema sa listom.

Mesi kaže da bi vremenski uslovi tokom Mundijala mogli da igraju ulogu u brojnim povredama igrača.

"Brinu me povrede. Ovo je drugačiji Svetski kup, igra se u drugačije vreme u odnosu na protekle turnire, mala stvar koja vam se dogodi može da vas udalji od mečeva. Sa ovim što se desilo Dibali i Di Mariji, svako od nas je lično zabrinut, nije vam svejedno kad vidite takve stvari", kaže Mesi.

Dibala ima problem sa kvadricepsom, dok povreda Di Marije nije tako strašna kao što se očekivalo.

"Naravno da mislimo o tome, ali izlaziti an teren imajući to na umu može da bude kontrapdoruktivno. Najbolje što možemo je da igramo normalno, kao što stalno činimo. Nadam se da će se i Dibala i Di Marija oporaviti na vreme. Imaju dovoljno vremena da se oporave i dočekaju turnir u formi", zaključio je Mesi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu