Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.12.2017.

19:21

Olimpijakos na kraju sezone "krade" Milojevića?

Fudbalski klub Olimpijakos planira da na kraju sezone dovede trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, prenosi grčka "Gazeta".

Izvor: B92

Autor:B92

Olimpijakos na kraju sezone
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Grčki list piše o Milojevićevom mogućem povratku u Grčku, gde je prošle sezone veoma uspešno vodio ekipu Panioniosa.

U tekstu se navodi da je 47-godišnji stručnjak ove sezone "učinio neverovatne stvari sa ’crveno-belima’, pošto su trenutno prvi u Superligi sa devet bodova više od večitog rivala Partizana, uz samo osam primljenih golova, a uspeli su da se plasiraju i u nokaut fazu Lige Evrope".

Takođe, "Gazeta" navodi da je klub već započeo pregovore o produženju ugovora koji ističe sledećeg leta, dok Milojević i dalje okleva sa odgovorom i traži od kluba više vremena za razmišljanje.

"U trenerskom poslu nikada ne znate šta će se dogoditi. Ugovor ne znači mnogo, postoje trenuci kada se dogode stvari koje niste predvdeli", citirali su Milojevićevu izjavu.

Milojević je veliki deo igračke karijere proveo u grčkim klubovima, a kao trener je sa Panioniosom imao skor od 17 pobeda, 9 remija i 13 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve