Nova vest
Fudbal

Petak, 28.07.2017.

15:00

Posle Evrope – Partizan čeka Javor, CZ na Banjici

Utakmicama drugog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije, Partizan dočekuje Javor, dok Crvena zvezda ide u goste Radu.

Izvor: B92

Autor:B92

Posle Evrope – Partizan čeka Javor, CZ na Banjici
Starsportphoto

Šampion Srbije, ekipa Partizana u subotu od 19.00 dočekuje Javor u Humskoj.

Tradicija je na strani crno-belih, ali izabranici Miroslava Đukića u taj duel ulaze posle poraza i teške utakmice protiv Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa treba videti da li će se to odraziti na meč u domaćem prvenstvu.

Ekipa Partizana je u prvom kolu Superlige odigrala dobar meč protiv Mačve i slavila sa ubedljivih 6:1, a novu sezonu pobedom je počeo i Javor koji je bio bolji od Borca sa 1:0.

Poslednji meč u okviru drugog kola u nedelju od 19.00 igra se na Banjici gde domaći Rad dočekuje Crvenu zvezdu.

Kao i u slučaju Javora, i Rad će pokušati da iskoristi umor crveno-belih posle meča protiv Sparte u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali za razliku od Partizana vicešampion Srbije predstojeć duel dočekuje u boljem raspoloženju.

Rad je u prvom kolu odigrao nerešeno 2:2 protiv Napretka u Kruševcu, dok je Zvezda na svom terenu slavila protiv niškog Radničkog sa 3:0.

Fudbaleri Mačve će sutra od 17.00 u prvom meču drugog kola dočekati ekipu Zemuna. Biće to duel novih superligaša, odnosno timova koju su prošle sezone u Prvoj ligi Srbije pokazali najviše. Mačva je sezonu počela porazom u Humskoj, dok je Zemun odigrao nerešeno 1:1 s ekipom Mladosti u Lučanima.

Prvi meč drugog kola Super lige Srbije trebalo je da se igra večeras u Nišu između Radničkog i Mladosti, ali je otkazan zbog oštećenja podzemnog strujnog kabla na Čairu koji bi mogao da ugrozi bezbednost gledalaca. Taj meč će biti odigran 23. avgusta.

Parovi 2. kola Superlige Srbije:
subota:
Mačva – Zemun (17.00)
Bačka – Voždovac (18.00)
Partizan – Javor (19.00)
Borac – Spartak (20.00)
Čukarički – Napredak (20.00)
Radnik – Vojvodina (20.00)
nedelja:
Rad – Crvena zvezda (19.00)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve