Nova vest
Fudbal 1

29.3.2024.

17:11

Milojević otkrio stanje Koste Nedeljkovića

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević je izneo očekivanja pred utakmicu 27. kola Superlige Srbije, koju će crveno-beli odigrati u Ivanjici protiv Javora u subotu od 16 časova.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Crvena zvezda


"Uvek je lepo vratiti se u Ivanjicu, tamo sam počeo trenersku karijeru i posvetio se tom poslu. Drago mi je da vidim iste ljude, naročito one koji vode klub, kao što je gospodin Lazović, koji je sportski radnik, voli klub i lokalpatriota je. Lepo je vratiti se u Ivanjicu", rekao je Milojević u uvodnoj reči.
 
Govorio je iskusni strateg o igračima koji su bili deo nacionalnih timova tokom martovskog okupljanja. 
 
"Zadovoljan sam. Za mene je najbitnije da se sa reprezentativne pauze vrate zdravi, da imaju minutažu u nacionalnim timovima. U tom slučaju velika je čast za Crvenu zvezdu da ima toliko reprezentativaca", dodao je trener Zvezde.

Srđan Stevanović/Starsport
Osvrnuo se Milojević i na povredu Koste Nedeljkovića. 
 
"Kosta je u procesu rehabilitacije. Videćemo, čekamo dozvolu od lekarskog tima", kratko je odgovorio.
 
Istakao je šef stručnog štaba crveno-belog tima i kvalitete Javora. 
 
"Uvek smo oprezni. Gajim veliki respekt prema Javoru kao klubu i Ivanjici kao gradu. Javor je ekipa protiv koje je uvek teško igrati. Znamo da po tradiciji Crvena zvezda ima poteškoća u Ivanjici. Javor vodi iskusan i dobar trener, možda i jedan od najboljih u našoj ligi, gospodin Radovan Ćurčić koji ima veliko iskustvo. Taktičar je, očekujem jako tešku utakmicu", zaključio je Vladan Milojević.


 

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu