Nova vest
Fudbal 5

13.3.2024.

21:20

Milojević: Ne razmišljam o tabeli

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, izjavio je posle pobede njegovog tima protiv Radničkog (2:0) da ne razmišlja mnogo o tome što je njegov tim ponovo lider Superlige.

Dušan Đukanović
FK Crvena zvezda

Crveno-beli su iskoristili kiks Partizana i poraz u Humskoj od Napretka (1:0), da "večitog" rivala smene na prvom mestu sa dva boda prednosti.

Milojević je najpre govorio o meču na "Čairu" gde je, prema njegovim rečima, uvek teško gostovati.

"Spremili smo se dobro za utakmicu, ali nije lako igrati posle derbija. Bilo je malo vremena za odmor, a opet je Radnički čvrsta ekipa i nije nam dozvoljavao da se razigramo. Ipak, sve dogovoreno smo ispunili, iako ima stvari koje treba da popravimo. Bez obzira na to što Radnički ima probleme, u Nišu je uvek teško igrati, a verujem da će se izvući iz svega toga. Zasluženo smo pobedili, čestitam igračima i navijačima", rekao je Milojević

Do kraja prve faze domaćeg šampionata je ostalo pet kola, a prvi na tabeli posle njih će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu.

To bi moglo da se ispostavi kao ključna prednost pred naredni derbi sa Partizanom koji bi mogao da odluči pitanje šampiona.

"Ne razmišljam o tome. Bitno mi je bilo samo da pobedimo. Nastavljamo da gledamo nas i ništa ne menjamo. Kao što sam uvek govorio, dosta bodova je u igri, i prvenstvo je dugačko. Idemo utakmicu po utakmicu. U skladu s tim pozivam navijače da dođu u nedelju na Marakanu. Potrebni su nam i ne sumnjam da će prepoznati trentak i napraviti divan ambijent. Volimo da igramo pred punim tribinama", zaključio je Milojević. 

Zvezda će u  narednom kolu igrati protiv još jednog Radničkog, onog iz Kragujevca. Taj meč je na programu u nedelju, 17. marta, od 16 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Podeli:

Komentari 5

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu