Nova vest
Fudbal 12

12.3.2024.

13:02

Partizan osniva klub navijača u Rijeci

Fudbalski klub Partizan objavio je na zvaničnoj internet stranici kluba da će u RIjeci biti osnovan Klub navijača i prijatelja tog kluba.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Partizan

Jedna od binih stavki koja je dogovorena jeste da na budućim utakmicama Partizana u evropskim takmičenjima bude organizovan jedan do dva autobusa navijača iz Rijeke i okoline, a moguća je i organizacija priprema omladinskih selekcija Partizana na Istarskoj rivijeri.

Saopštenje kluba ovim povodom prenosimo u celosti.

"Baza pristalica Partizana uskoro će biti bogatija za još jedan zvaničan Klub navijača koji će biti osnovan u Rijeci, a činiće ga simpatizeri našeg kluba iz cele Istre.

To je dogovor koji je postignut na sastanku koji je inicirao bivši fudbaler našeg kluba, Refika Kozića, a kojem su u njegovom odsustvu prisustvovali njegov kum Borislav Krkelić, kao i članovi veteranske sekcije Kluba malog fudbala Ribnica iz Rijeke, Milan Rimac i  Aldo Stipanov, koji će ujedno biti i osnivači Kluba navijača u Istri.

Sa njima zajedno u Beogradu su bili Stefano Stipanov, te Slobodan i Boban Mizdak, a ugostili su ih član UO Dragan Trailović, član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan, Maja Krstajić i legende kluba Rade Zapad, Vlado Čapljić, Miodrag Živaljević i Predrag Tomić.

U prijatnom razgovoru pored dogovora oko osnivanja Kluba navijača dogovoreno je i da na budućim međunarodnim utakmicama našeg kluba bude organizovan dolazak jednog do dva autobusa navijača iz Rijeke i okoline.

Takođe, ostavljena je otvorena i mogućnost organizovanja letnjih i zimskih priprema omladinskih selekcija našeg kluba na Istarskoj rivijeri.

Goste je pozdravio i sportski direktor Ivica Kralj, a uručeni su im i prigodni pokloni u znak sećanja na ovaj značajan susret", navodi se u saopštenju crno-belih.

Podeli:

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu