Nova vest
Fudbal 3

19.6.2024.

12:15

Zvezda na Zlatibor krenula sa 30 fudbalera

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas na Zlatibor na prvi deo priprema za narednu sezonu, saopštio je beogradski klub.

Izvor: Tanjug

Starsport

"Fudbaleri Crvene zvezde će prvi deo priprema, u periodu od 19. do 29. juna odraditi na Zlatiboru, a šef stručnog štaba Vladan Milojević se opredelio da povede 30 fudbalera", saopšteno je iz Crvene zvezde.

Na spisku su: Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Savo Radanović, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Stefan Leković, Andrej DJurić, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević, Ebenezer Anan, Adem Avdić, Dalsio Gomeš, Edmund Ado, Luka Ilić, Nikola Knežević, Vasilije Kostov, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Aleksa Vasilić, Jegor Prucev, Uroš Kabić, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Veljko Vukojević, DJordje Ranković, Žan Filip Kraso i Uroš Sremčević.

"Podsećamo da sa ekipom usled obavezama na Evropskom prvenstvu nisu Uroš Spajić, Nemanja Stojić i Srdjan Mijailović, da je Miloš Degenek povredjen, a da će se ekipi za drugi deo priprema u Rusiji priključiti Omri Glazer, Naser DJiga, In Bom Hvang, Gelor Kanga, Kings Kangva, Piter Olanjinka i Šerif Endiaje", navode "crveno-beli".

Crvena zvezda će na Zlatiboru odigrati jedan meč, a rival "crveno-belima" 28. juna biće Mladost iz Lučana.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

19 h

Novo Sport Video Menu