Nova vest
Fudbal 13

27.5.2024.

16:55

FSS usvojio Strategiju razvoja – Vidićev predlog odbijen

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održana je Treća redovna sednica Skupštine FSS.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Na njoj je, između ostalog, usvojena i Strategija razvoja fudbala u Srbiji za period od 2024. do 2028. godine, koja nosi naziv "Možemo bolje".

U saopštenju se navodi da je sednicu otvorio predsednik FSS Dragan Džajić. Na sednici je bilo prisutno 63 delegata od 81 koliko ih broji Skupština FSS.

Članovima Skupštine FSS se pred početak sednice obratio predstavnik Evropske fudbalske unije (UEFA) Luka Nikola, koji je preneo pozdrave predsednika UEFA Aleksandera Čeferina i generalnog sekretara Teodora Teodoridisa.

Delegati su usvojili Dnevni red sednice, a zatim je usvojen i zapisnik sa sednice Skupštine FSS od osmog jula 2023. godine.

Takođe, delegatima je predstavljen i Izveštaj o radu.

"Posle detaljnog opisa i obrazloženja svega ostvarenog od strane generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića delegati su usvojili Izveštaj o radu. Delegati su na kraju bili detaljno upoznati i sa Finansijskim izveštajem FSS u prethodnom periodu, koji su potom i usvojili", saopšteno je iz FSS.

Sednici Skupštine FSS prisustvovali su i Nemanja Vidić i Mirko Poledica, koji je predložio da se proširi dnevni red, odnosno da se raspravlja o aktuelnoj situaciji u srpskom fudbalu, regularnosti, ali taj predlog nije usvojen od strane delegata.

Podeli:

Komentari 13

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 13

Podeli:

Tenis

Švjontek: "Neće biti problema"

Prva teniserka sveta Iga Švjontek rekla je danas da ne očekuje probleme kada se tokom sezone na travi vrati na šljaku na olimpijskom turniru u Parizu.

Beta

23:50

6 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu