Nova vest
Fudbal 5

25.5.2024.

20:20

Nađ: Neki igrači su igrali ispod nivoa Partizana

Posle remija Partizana i Radničkog na stadionu u Humskoj, svoje utiske je izneo trener crno-belih Albert Nađ.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

"Pre svega bih, i to ponovo, hteo da istaknem (golmana) Aleksandra Jovanovića. Kako je sezona tekla... Mislim, da nije bilo njega, imali bismo jedno 10-15 bodova manje nego što sada imamo" rekao je Nađ. 

Nastavio je u analizi utakmice. 

"Čestitke Radničkom na istorijskom uspehu, izborenim evropskim kvalifikacijama. Izuzetno dobra ekipa, izuzetan je to spoj mladih i iskusnih igrača. Ja sam i pre utakmice sam rekao da su dobri, da imaju nekoliko pojedinaca koji mi se mnogo sviđaju. Ono što mi danas nismo pokazali je voljni momenat. Mislim da je voljni momenat ekipe Partizana... neću da pričam pojedinačno, ali pojedinci će se sigurno prepoznati, mislim da je (voljni momenat) bio ispod nivoa koji sa sobom mora da nosi ovaj dres. Tako da... Na kraju, uspeli smo da dođemo do nerešenog rezultata kao i kada je Kragujevac ovde vodio sa 3:1, pa smo u 90. i nekom minutu izjednačili, pa evo... mislim da (sada) nismo zaslužili da izjednačimo, ali ostaje ta satisfakcija da nismo izgubili ", zaključio je Albert Nađ.

Podeli:

Komentari 5

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

15 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

17 h

Novo Sport Video Menu