Nova vest
Fudbal 0

6.5.2024.

17:30

Hitno saopštenje Voždovca pred finiš Superlige

Upravni odbor fudbalskog kluba Voždovca izdao je saopštenje u kom se navodi da očekuje od svih aktera poslednja četiri kola u prvenstvu budu "dostojni uloge koje obavljaju".

Izvor: Beta

Peđa Milosavljević/Starsport

"U susret samoj završnici prvenstva i konačnom raspletu po pitanju borbe za ostvarenje svojih ciljeva, svih klubova, FK Voždovac oseća potrebu da još jednom istakne osnovni postulat viteškog nadmetanja u sportu – fer-plej", navodi se u saopštenju.

Voždovac je na 13. mestu Super lige sa 34 boda, i u naredna četiri kola pokušaće da izbori opstanak u Super ligi.

"Klub smo koji je svoj integritet izgradio upravo na vrednostima koje se temelje na čestitom i poštenom nadmetanju. U tom smislu, očekujemo od svih aktera, pre svega od nas samih, a potom naših protivnika, publike i svih onih koji čine fudbalski dekor tokom 90 minuta, da budu dostojni uloge koju obavljaju", dodaje se u saopštenju.

U narednom kolu, Voždovac sutra dočekuje Železničar, koji je na 15. mestu sa 29 bodova.

"Na kraju, ili na početku, očekujemo od onih koji su najodgovorniji za regularnost takmičenja i deljenje pravde tokom utakmice, da obezbede jednake uslove za sve učesnike i svoj posao obavljaju kako je to jedino za nas i prihvatljivo – čestito", naveo je klub.

Voždovac je naveo i da se klub do sada nije oglašavao, "mada će mnogi reći da je povoda bilo".

"Takmičimo se sa daleko najmlađom ekipom u Ligi (čak i u Evropi) i nekada naizgled malo, za nas može značiti mnogo. Dakle, za nastavak verovanja u svoje dečačke snove naših mladih fudbalera, potrebno je obezbediti minimum uslova za ispunjenje istih, potrebno je i za to se zalazemo, da sve bude – regularno", stoji u saopštenju.

Do kraja prvenstva, Voždovac će igrati i protiv Javora, IMT-a i Radnika.

"Svojim sportskim prijateljima, posebno klubovima sa kojima igramo do kraja (Železničar, Javor, IMT i Radnik) želimo svu sportsku sreću i neka iz ovih duela uspešniji izađe onaj čiji tim na terenu pokaže više, odnosno – da igrači i treneri na terenu odluče", zaključio je klub.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu