Nova vest
Fudbal 7

25.4.2024.

21:01

Mrkela o Dragoviću i Kataiju: Mi bismo voleli da ostanu

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je govorio o Aleksandru Dragoviću i Kataiju, kojima ističe ugovor na kraju ove sezone.

Izvor: Kurir.rs

Aleksandar Stajkovac
Peđa Milosavljević/Starsport

Mrkela je u razgovoru za "Kurir" je prokomentarisao uspeh crveno-belih i pobede u dva uzastopna "Večita" derbija.

"Uvek je lepo kada se pobedi. Najveće i najdraže pobede su one u derbiju protiv našeg najvećeg rivala. Mislim da smo u ove dve utakmice pokazali da smo bolji i da smo zasluženo prvi i da zasluženo idemo u finale Kupa", rekao je Mrkela za "Kurir" i nastavio:

"Nijednoj pobedi ne treba da se gleda u zube, naročito ne onoj koja je ostvarena protiv Partizana. Kad se dobije takav rival svim igračima i stručnom štabu može samo da se čestita. Na svemu onome što su uradili."

Kapiten Aleksandar Dragović još nije odlučio hoće li na leto napustiti Marakanu.

"Dragović je veoma važan igrač za Crvenu zvezdu. Svih ovih godina koliko je ovde, ostavio je više nego dobar utisak, kao igrač i profesionalac. Mi bismo u klubu voleli da ostane. Razumećete me, zašto pričam na sledeći način. Sa više igrača kojima ističu ugovori biće obavljeni sastanci, a Dragović je jedan od njih", rekao je Mrkela i objasnio kakva je situacija sa Aleksandrom Kataijem.

"Ista priča važi i za njega. Sve ono što sam rekao za Dragovića, važi i za Kataija. Sale je vrhunski igrač, veliki majstor fudbala, ima veliki uticaj na igru i u svlačionici na igrače. Naš stav je takav, da bismo voleli da ostane."

Podeli:

Komentari 7

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu