Nova vest
Fudbal 0

16.4.2024.

8:33

Čudna odluka Zemuna – otkaz Drinčiću

FK Zemun saopštio je šokantnu odluku – Nikola Drinčić više nije trener ovog tima!

Izvor: FK Zemun

Profimedia/BELGA PHOTO BRUNO FAHY

Vest je iznenadila fudbalsku javnost u Srbiji s obzirom da su zeleno-plavi lideri Srpske lige Beograd.

Upravo je Drinčić najzaslužniji što su Zemunci osam kola pre kraja sezone na "pol" poziciji za plasman u Prvu ligu Srbije.

Zemun nije doživeo nijedan poraz u prolećnom delu sezone, ali su čelnici kluba iz Gornje varoši zamerili Drinčiću na remiju sa Surčinom proteklog vikenda.

Zemunci su ispustili pobedu nakon sijaseta propuštenih prilika za ubedljiv trijumf, pa sada imaju samo bod više od prvog pratioca komšija sa Teleoptika

U narednom kolu Zemun gostuje Radničkom u Obrenovcu u sredu (16.30), a još nema informacija ko će zameniti Drinčića na mestu trenera.

Drinčić je pre Zemuna vodio Omladinac iz Novih Banovaca, te kratko IMT.

Sa Zemunom je ovog proleća zabeležio četiri pobede u sedam kola, ali je ispustio pet bodova prednosti u odnosu na Teleoptik, koji je u međuvremenu eliminisao u polufinalu Kupa Beograda.

Drinčić je tokom igračke karijere bio šampion Srbije sa Partizanom, a "grobari" posebno pamte njegova dva gola iz slobodnih udaraca u "večitim" derbijima.

Sa novosadskom Vojvodinom je kao kapiten podigao trofej Kupa Srbije 2020, a sledeće sezone je na "Karađorđu" okončao karijeru.

Nastupao je još za Rad, Čukarički, ruske Amkar i Krasnodar, te bio reprezentativac Crne Gore.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu