Nova vest
Fudbal 15

14.4.2024.

21:30

Duljaj: Nisam ga psovao, nije korektno da tako pokazuje silu

Igor Duljaj, trener Partizana, bio je razočaran nakon poraza na Banovom brdu (3:2) u poslednjem kolu regularnog dela Superlige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

"Dva različita poluvremena, čestitam Čukaričkom na pobedi. Imali smo period kada smo pritisli protivnika, dali dva gola, a zatim primili pogodak, ovaj poraz ide na moja leđa. Neke stvari se ponavljaju, idemo dalje", rekao je Duljaj.

Nema informaciju o stanju Aleksandra Jovanovića koji je izašao zbog povrede u prvom poluvremenu.

"Ne znam ništa, čim je tražio izmenu znači da je ozbiljno, da li je imao kontakt sa protvničkim igračem ne znam, morali smo da reagujemo", dodao je Duljaj.

Zbog protesta je dobio žuti karton zbog kog neće biti kraj aut-linije za 173. "večiti" derbi.

"Veoma teško. Nisam pričao o suđenju, ail moramo jednu stvar da razjasnimo, nije ovde stvar o Igoru Duljaju, već o Partizanu. Niti sam ga psovao, niti sam mu je**o majku, kao neki drugi, nije korektno da na ovakav način pokazuje silu. Možda sam nešto pogrešno uradio, ali da ovako direktno narušava tradiciju poštovanja, mislim da to nikome nije potrebno.Treba da  budemo sportisti, ne može neko da se ponaša kao oni... Oni trebaju da budu delioci pravde, a ne nešto drugo. Uništavate derbi, malo je to ružno, ali život ide dalje", zaključio je Duljaj.

Podeli:

Komentari 15

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 15

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu