Nova vest
Fudbal 0

13.4.2024.

15:40

Stanić: "Svako poštovanje za Duljaja, u Partizanu drži sve pod kontrolom"

Fudbaleri Čukarčkog u 30. kolu dočekuju ekipu Partizana na Banovom brdu.

Srđan Novaković
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Tim iz Beograda u ovaj meč ulazi posle poraza od Vojvodine u četvrtfinalu Kupa Srbije, dok se sada moraju prebaciti na domaće prvenstvo, gde igraju protiv crno-belih.

"I prethodne utakmice, protiv Novog Pazara, dve sa Vojvodinom i protiv TSC-a, bile su prilično teške i neizvesne. Neće se po tome razlikovati ni naredna. Igramo protiv ekipe koja je konstantna cele sezone, sa sjajnim trenerom koji od ove ekipe izvlači maksimum. Na nama je da pre svega razmišljamo o našoj igri i da ne odstupamo od nekih naših ideja", rekao je trener Goran Stanić.

Nije trener Čukaričkog hteo da izdvaja nijednog igrača u ekipi Partizana.

"Imaju izuzetan, pre svega kompaktan tim. Svi su podjednako kvaliteteni, nema mnogo onih koji odstupaju, što nam umnogome otežava posao u pripremi utakmice. Odličan su miks starijih i mladih, domaćih i stranih igrača, i to je njihova velika prednost u odnosu na ostale ekipe".

Biranim rečima je Stanić govorio o treneru Partizana Igoru Duljaju.

"Zaista, bez ikakvog laskanja, treba odati sve počasti čoveku. Pogotovo, ako uzmemo u obzir da situacija nije laka. Partizan je pod Duljajem trenutno drugi na tabeli, bori se za titulu prvaka Srbije, obezbedio je plasman u polufinale Kupa, afirmisao je dosta igrača koji bi klubu mogli da donesu značajnu zaradu. Trener je taj u Partizanu koji drži sve pod kontrolom i imam veliki respekt prema svemu što radi".

Utakmica Čukaričkog i Partizana je na programu 14. aprila sa početkom u 19.15.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu