Nova vest
Fudbal 0

10.4.2024.

23:59

Trener Pazaraca optimističan pred duel sa hitom Superlige

Trener fudbalera Novog Pazara Slavko Matić rekao je da od njegove ekipe zavisi rezultat predstojećeg četvrtfinala Kupa Srbije protiv Radničkog u Kragujevcu.

Izvor: Beta

Srdjan Stevanovic/Starsport

"Kup je drugo takmičenje. Odvojili smo ga od prvenstva na sve načine. Rival je ostvario osam pobeda u poslednjih deset utakmicima, što je za respekt. Svaka čast svakome, ali trebalo bi najviše da poštujemo nas i to što mi radimo", rekao je Matić.

On je konstatovao da fudbaleri Novog Pazara kroz Kup Srbije mogu da se domognu evropske scene.

"Verujem da smo spremni za to. Želim da se kroz mečeve kondiciono i taktički nadograđujemo. Svi smo mi profesionalci. Što se tiče svlačionice, kao šef stručnog štaba preuzimam kompletnu odgovornost. Znam da ćemo igrati sve bolje", naveo je Matić.

Matić je ocenio da Pazarci imaju kvalitet da u Kragujevcu nametnu svoj stil igre.

"Verujem prvo u sebe, pa u moje momke. I oni moraju da veruju u to što rade. Ako se mi prilagođavamo svakom protivniku, ko smo onda mi? Odlazimo sa samopouzdanjem, koje momci nose u sebi", kazao je strateg Novopazaraca.

"Imali su oni to i pre mog dolaska. Možda je samo bilo potrebno malo buđenje. Neće biti lako u Kragujevcu, ali biće teško onoliko koliko mi dozvolimo", dodao je on.

Radnički 1923 i Novi Pazar igraju u četvrtak od 16.00 na Stadionu Čika Dača.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

2 d

Novo Sport Video Menu