Nova vest
Fudbal 4

25.4.2024.

8:55

Van Dajk ljut na saigrače: "Da li oni zaista žele titulu?"

Posle novog kiksa Liverpula kapiten ekipe Virdžil Van Dajk doveo je u potanje želju saigrača da se bore za trofej u Premijer ligi posle poraza od Everetona.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

"Redsi" su u sredu kao gosti poraženi u gradskom derbiju od 2:0 i još jednom posustali u šampionskoj trci sa Arsenalom i Sitijem.

Četiri kola je ostalo do kraja i sve manje nade za Klopov tim da može doći do trofeja. Pre deset dana tim sa "Enfilda" kiksnuo je i pred svojim navijačima izgubivši od Kristal Palasa (0:1).


Arsenal je vodeći tim lige sa 77 bodova, Liverpul ima tri boda manje, a Siti četiri uz meč manje.

"Da li oni zaista žele da osvoje titulu?", zapitao se razočarani Van Dajk posle utakmice na "Gudisonu", aludirajući na bledu partiju saigrača.

Da stvar bude još gora po Liverpul, poraženi su od Evertona prvi put na strani još od 2010. godine.

Van Dajk je bio vrlo kritičan na igru svog tima.

"Ako igrate ovako čitavu utakmicu i ne dobijate duele i dajete sudiji povoda da vira prekršaje za protivnika u zoni udarca, onda nemate nikakve šanse da osvojite titulu", kaže Holanđanin.

"Razočaran sam zbog mnogo toga. Svi bi trebalo da se pogledaju u ogledalo i da budu svesni kako su odigrali danas i da se zapitaju da li su dali sve od sebe. Ovo je težak poraz i očito da moramo bolje da igramo protiv timova koji se bore za opstanak. Vreme je da se fokusiramo. Ako budemo igrali kao protiv Evertona nemamo šanse da budemo u trci za trofejem".
 

Podeli:

Komentari 4

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tesla tužio Teslu

Američka kompanija tvrdi da je indijska firma nastavila da koristi ime "Tesla" u reklamama za svoje baterijske proizvode i pored toga što ih je proizvođač automobila pismeno upozorio da to ne čine.

B92

8:05

1 h

Novo Sport Video Menu