Nova vest
Fudbal 1

19.4.2024.

16:42

Savo Milošević progovorio o rastanku sa BiH

Srpski stručnjak, nekadašnji trener Partizana Savo Milošević je govorio o prekidu saradnje sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Izvor: N1.ba

Aleksandar Stajkovac
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Milošević će u petak dobiti naslednika na klupi, koju je vodio do kraja baraža za plasman na Evropsko prvenstvo.

Cilj nije uspeo da ispuni, a njegova zamena će biti Sergej Barbarez, koji će biti predstavljen kao novi selektor.

Imala je BiH sve u svojim rukama da dođe do finala baraža, ali je u tri minuta ispustila prednost protiv Ukrajine i nije uspela da se domogne pobede.

"Što se tiče ta tri minuta protiv Ukrajine, sigurno bismo hladne glave doneli bolje odluke. Nažalost, malo je falilo. Mislim da je ekipa dala maksimum", rekao je Savo Milošević za N1 Sarajevo.

On je prokomentarisao i rastanak sa Fudbalskim savezom BiH.

"Zajedno smo se dogovorili da će biti teško da nastavimo saradnju. Zbog svega što se dešava u BiH, aktuelna politička situacija i moja procena. Onda sam shvatio da je nemoguće da imam celokupnu podršku, a ne bih mogao maksimalno da pomognem BiH. Ako je tako, onda je bolje i poštenije povući se. Moja procena je bila takva."

Milošević je bio zadovoljan saradnjom i ističe da je imao potpunu podršku.

"Imao sam apsolutnu podršku u svemu, od svakog zaposlenog u Savezu. Mogi samo da osećam zahvalnost prema svima, za sve ono što su uradili za mene. Za posebne zahteve – da li sam dovodio neke igrače ili slično? Apsolutno ne. Mislim da se niko nije usudio da me pita za takve vrste usluga. Niko u Savezu i oko Saveza to nije ni probao", rekao je bio Milošević.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu