Nova vest
Fudbal 0

12.4.2024.

16:08

Sportski direktor Hajduka prelazi u neku od liga "petice"?

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius (40) na kraju sezone će napustiti splitski klub nakon što je podneo ostavku.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

To je treća velika promena na "Poljudu" nakon što je odbor smenio Lukšu Jakobušića i nakon što je trener Mislav Karoglan dobio otkaz.

O odlasku govorio je i italijanski novinar Fabricio Romano.

"Sportski direktor Hajduka iz Splita Mindaugas Nikoličius napušta klub nakon tri i po godine uspešnog rada. Neće produžiti ugovor koji mu ističe. Povezan je s brojnim klubovima u Engleskoj, Nemačkoj i Italiji. Hajduk je osvojio dva Hrvatska kupa i bio je u igri za titulu prvaka u svim sezonama dok je Nikoličius bio tamo", napisao je Romano.

Nikoličius je stigao u Hajduk u 2021. godine.

Među ostalima, doveo je igrače poput Marka Livaje, Nikole Kalinića, Ivana Perišića, Lovre Kalinića, Filipa Krovinovića, Jana Mlakara. Luka Vušković je u njegovom mandatu prodat u Totenhem za rekordnih 11 miliona evra, a Stipe Biuk u Los Anđeles za 6.5 miliona evra.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

15 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu