Nova vest
Fudbal 0

19.6.2024.

15:30

"Čast je što Vojvodina može da igra sa velikim Ajaksom"

Trener Vojvodine Božidar Bandović prokomentarisao je žreb kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: FK Vojvodina

Srdjan Stevanovic/Starsport

"Ajaks je evropski velikan. Sigurno da su na papiru favoriti, ali za nas je pozitivno što imamo priliku da se odmerimo sa jednom takvom ekipom. Čast je što smo došli u poziciju da igramo sa jednim Ajaksom i sigurno da ćemo se pripremiti najbolje što možemo", izjavio je Bandović.

Prvi meč biće odigran 25. jula u Amsterdamu, a revanš duel je na programu za nedelju dana u Novom Sadu.

Partizan "izvukao" Dinamo – težak posao bez podrške "grobara"

"Iako je iza njih jedna slabija sezona, sada imaju novog trenera, počinju ispočetka i definitivno će biti jači. Ajaks je Ajaks, bez obzira na jednu lošiju godinu, imaju nove pripreme sa novim trenerom i verovatno i pojačanjima, ali imamo vremena da ih analiziramo i da se pripremimo na najbolji mogući način", rekao je Bandović, preneo je zvanični sajt kluba.

Trener Vojvodine je dodao da dosadašnje pripreme teku po planu.

"Pripreme protiču kako treba, ušli smo u drugu nedelju, pripremamo igrače za treću kada podižemo ritam. Takodje, radimo i na principima i stilu igre koji smo gajili i do sada, sa ciljem da ga još unapredimo i budemo bolji. Nemamo nikakvih problema, momci rade odlično. Imamo jak intenzitet i iz nedelje kako bismo u novoj sezoni bili maksimalno spremni", zaključio je Bandović.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

2 d

Novo Sport Video Menu