Nova vest
Košarka

Petak, 08.12.2023.

17:20

Ataman: Sve ću da vas tužim!

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman bio je veoma ljut posle utakmice 13. kola Evrolige između Panatinikosa i Reala, koju su Madriđani dobili sa 90:78.

Izvor: B92

Autor:B92

Ataman: Sve ću da vas tužim!
Foto: Starsport/Srðan Stevanoviæ

Međutim, ne toliko zbog trećeg uzastopnog poraza u elitnom takmičenju, već zbog objava pojedinih medija i, kako kaže, izmišljotinja koje su objavili.

Naime, u tim tekstovima su objavljeni navodni transkripti razgovora između Atamana i predsednika Turske Redžpa Tajipa Erdogana.

"Kao što znate, danas sam posetio predsednika Erdogana u Atini. On se posle toga sastao sa grčkim premijerom. Posetio sam ga u turskoj ambasadi i razgovarali smo pola sata. Neko u Grčkoj, neko od vaših prijatelja, napisao je sr..e od vesti. Rekli su da me je pitao: ’Zašto si došao u Panatinaikos?’, a da sam mu ja rekao da sam došao kako bih ovde pobedio Fenerbahče. To je totalno sr..e i budalaština", tvrdi Ataman i nastavlja.

"Razgovarali smo o prijateljstvu Turaka i Grka, o kulturi sporta u Grčkoj, o Panatinaikosu i Olimpijakosu. Nisam ni spomenuo Fenerbahče. Koja god novina da je to napisala, tužiću vas sve!", najavio je Ataman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu