Nova vest
Košarka

Sreda, 06.12.2023.

20:03

Obradović otkrio šta će biti ključno protiv "manekena"

Trener košarkaš Partizana Željko Obradović izjavio je da će nivo energije biti presudan u meču protiv Olimpije iz Milana u 13. kolu Evrolige.

Izvor: B92

Autor:B92

Obradović otkrio šta će biti ključno protiv
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Meč se igra u četvrtak do 20.30 sati u Štark areni, crno-beli ovaj duel dočekuju posle pobede protiv Monaka, dok Olimoija u Beograd stiže nakon poraza od Bajerna u Minhenu.

"Igrali su veoma dobro u Minhenu, izgubili u produžetku, ali to je košarka. Imali su šansu da pobede. Kvalitetna ekipa, bez obzira što nedostaju neki igrači. To je tim koji ima igrače, sve osim Hajnsa, sposobne da šutiraju za tri poena. To je mnogo važno kada govorimo o tome kako ćemo da odgovorimo na njihova iskakanja iz bloka", istakao je Obradović.

On se nada da će sutra ujutru znati koji igrači će biti spremni za duel.

"Kaminski nije trenirao, sigurno neće biti u timu. Nivo energije biće jako važna stvar, zato treba tražiti svežinu od igrača koji nisu igrali mnogo protiv Monaka. Naravno, tražićemo pomoć i od naših navijača, da nas bodre i da sve bude fer i sportski", zaključio je Obradović.

Partizan u Evroligi ima skor šest pobeda i šest poraza, a Milano četiri pobede i osam poraza,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu