Nova vest
Košarka

Utorak, 05.12.2023.

15:15

B92.net na treningu Zvezde: Jago pravi Brazilac, Šabaz "namestio" ruku VIDEO

Košarkaši Crvene zvezde su odradili poslednji trening pred put u Španiju, gde ih očekuje duplo program u Evroligi.

Izvor: A.S.

Autor: A.S.

B92.net na treningu Zvezde: Jago pravi Brazilac, Šabaz
Foto: B92

Crveno-beli prvo gostuju Valensiji u sredu, 6. decembra, a potom putuju u Vitoriju, gde ih dva dana kasnije očekuje duel sa Baskonijom.

Zvezda je trenutno na četiri pobede i sedam poraza u elitnom takmičenju, ali još uvek nema pobedu na gostujućem terenu.

Košarkaši Crvene zvezde, zajedno sa stručnim štabom su se okupili u "Pioniru", nešto posle 12 časova, kako bi odradili poslednje pripreme pred put u Španiju, koji je po programu oko 17 časova.

Pre "konkretnog" dela, gde se obično uigravaju akcije i uvežbava taktika, košarkaši su imali zagrevanje, a kako deluje, svi su dobro raspoloženi pred putovanje, iako ih tamo čeka "žestok" ritam i dve utakmice za manje od 48 sati.

Brazilac Jago dos Santos je pokazivao svoje fudbalske sposobnosti, žonglirao loptu i dobro se zabavljao, Šabaz Nejpir je "namestio" ruku i pogađao šuteve na dodavanja Majk Tobija, jedni su se istezali, a drugi nameštali svoje "nišanske prave".

Po onome što smo mogli da vidimo, vlada izuzetno pozitivna atmosfera, a po "zvižduku" trenera, igrači su se okupili na centru, gde je usledio pozdrav, aplauz, a potom su gađali na koš sa centra.

Pre samog početka treninga, pred medije su stali trener Janis Sferopulos, Marko Simonović i Majk Tobi.

Utakmica sa Valensijom, u okviru 12. kola Evrolige je na programu od 20 časova i 30 minuta u hali "La Fonteta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu