Nova vest
Košarka

Subota, 02.12.2023.

12:15

Partizan napredovao – Zvezda nazadovala FOTO

Košarkaši Partizana su protiv Panatinaikosa došli do svoje pete pobede u Evroligi, i tako stigli do učinka od 5/6 posle 11. kola Evrolige.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan napredovao – Zvezda nazadovala FOTO
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kada bi se uporedili rezultati u odnosu na prošlu sezonu na startu decembra meseca, Partizan je u prednosti, jer je u isto vreme prošle sezone imao svega jednu pobedu manje.

Crno-beli su ove sezone slavili na utakmicama protiv Asvela u gostima, Crvene zvezde i Fenerbahčea na domaćem terenu, a te pobede nisu ostvarili u sezoni 2022/23.

Sa druge strane crno-beli su u odnosu na prošlu sezonu sada poraženi od Bajerna na strani što nije bio slučaj u prošloj sezoni. i tu su možda i jedino podbacili kada se sagledaju ova i prošla sezona. Tu moramo da pridodamo i poraz od Anadolu Efesa u Istanbulu.

Partizan na tabeli ekipa koje su najviše napredovali je na petom mestu, dok je drugi srpski klub u Evroligi ekipa Crvene zvezde na 17. mestu.

Crveno-beli su prošle sezone na početku decembra meseca imali sedam pobeda, dok ih sada trenutno imaju četiri.

Prvi je Real Madrid koji je tek u 11. kolu doživeo prvi poraz, drugi je Bajern, dok je Barselona na trećem mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu