Nova vest
Košarka

Petak, 01.12.2023.

09:35

Kaboklo: Kao u Sao Paulu VIDEO

Košarkaš Partizana Bruno Kaboklo je izneo utiske posle velike pobede njegovog tima nad Panatinaikosom u "Beogradskoj areni".

Izvor: A.S.

Autor: A.S.

Kaboklo: Kao u Sao Paulu VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Crno-beli su savladali ekipu iz Atine, rezultatom 92:87, u okviru 11. kola Evrolige.

Kaboklo je bio jedan od veoma bitnih igrača u pobedi Partizana, s obzirom da je ubacio 12 poena uz pet skokova. Ostvario je indeks korisnosti 17.

Utakmicu je obeležila neverovatna završnica. Imao je Panatinaikos sedam poena prednosti u poslednja dva minuta, ali onda je Kevin Panter preuzeo odgovornost i uveo utakmicu u produžetak. Kasnije tokom dodatnih pet minuta, crno-beli su došli do pobede.

Kaboklo je utakmicu okarakterisao kao neverovatnu i možda "najluđu" u dosadašnjoj karijeri.

"Imao sam možda još nekoliko takvih. Sada sam ušao na četiri minuta pred kraj iako nisam mislio da ću se vraćati na parket. Znao sam da možemo da preokrenemo uz dobru odbranu i trčanje. To smo i uradili. Došao sam ovde da igram svoju najbolju igru, poverenje trenera i tima s vremenom dolazi", rekao je Brazilac.

Osvrnuo se i na sjajnu atmosferu u "Beogradskoj areni", gde su navijači Partizana ostvarili rekordnu posetu od 20.079 gledalaca.

"Volim kad donesu brazilske zastave"

"Atmosfera me podseća na onu u Sao Paulu. Ovde je mnogo navijača, ludo je, volim to, oduvek sam želeo da igram za takav tim. Sjajno je imati ih na našoj strani,", rekao je Kaboklo, a potom je dodao da mu je drago što vidi zastave Brazila:

"Volim kad donesu brazilske zastave u Arenu, sve to cenim".

Kaboklo je upitan o bivšem košarkašu Partizana – Matijasu Lesoru.

"On je neverovatan. To što je on radio ovde, pokazuje mi šta bi ja trebalo da radim. Ja sam skoro kopija onoga što je on, utoliko mi je lakše, jer je to već uradio".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu