Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.11.2023.

19:30

Pobeda Partizana u meču sezone Ledeja – heroj povratnik Panter! "Ne možemo da dovedemo 12 Džordana"

Košarkaši Partizana savladali su Panatinaikos posle velike drame i produžetka rezultatom 92:87 u meču 11. kola Evrolige.

Izvor:

Autor:

Pobeda Partizana u meču sezone Ledeja – heroj povratnik Panter!
Foto: Starsport.rs

Ni ovaj meč crno-belih nije prošao bez neizvesnosti, pa su tako izabranici Željka Obradovića strepeli do poslednjih sekundi.

Na kraju, ono što je važno jeste da se piše i peta pobeda u sezoni uz priliku da se u narednom kolu protiv Monaka vrate na 50 odsto uspešnosti u dosadašnjem delu kontinentalnog takmičenja.

Heroj trijumfa nad gostima iz Atine je na kraju bio Kevin Panter koji se vratio posle mesec dana pauze, nije uspevao čitav meč da se upiše u strelce, a na kraju postigao čak 13 koji su odlučili pobednika.

Treba istaći i sjajnu partiju Zeka Ledeja koji je postigao 25 poena i bio najefikasniji, a posle meča je izjavio da u napadu niko u Evropi ne može da zaustavi njegov tim.

Utiske posle ovog meča su podelili i Željko Obradović, Ergin Ataman i Danilo Anđušić.

Zanimljiva je bila i interakcija bivših saigrača Kevina Pantera i Matijasa Lesora po okončanju meča koji je bio povratak Francuza u Beograd gde je sa velikim uspehom branio crno-bele boje.

Meč ste mogli da pratite putem našeg bloga, kao i sve zanimljivosti po njegovom okončanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

242 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu